Curacao | Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Zeg hallo tegen…

20 februari 2018

Het is al weer een maandje geleden dat ik voor het laatst wat schreef op mijn blog. De enige reden die ik kan bedenken is dat ik het gewoon totaal vergeten ben. Mijn excuses daarvoor, want ik weet hoe leuk sommige mensen het vinden om mijn blog te lezen. Daarom laat ik nu weer wat van mij horen. Het is zelfs zo erg dat ik mijn blogtijd heb ingepland in mijn agenda, zodat ik het (hopelijk) niet meer vergeet. Afgelopen periode weer veel gedaan en beleefd. Lees je weer als vanouds mee?

Zeg hallo tegen…

Billy Jean

Wij zijn 10 februari bij Djoeke van Stichting Dog langs geweest. We waren al een tijdje op puppy jacht, maar nooit echt wat leuks gezien. Tot we deze jongedame tegen kwamen. Ze werd gevonden in een zak op straat. Gelukkig was er een oplettend persoon die de zak zag bewegen en is ze gered van erger. Helaas was het nog niet eens zeker of we haar wel konden adopteren, omdat er ook andere mensen kwamen voor haar. Gelukkig (voor ons) werd ze niet gekozen en mochten wij haar adopteren. Vanaf volgend weekend is ze lekker bij ons. Maar nu even een foto spam!

Deze diashow vereist JavaScript.

Naast dat we geadopteerd hebben, hebben we natuurlijk ook met andere pups geknuffeld en gespeeld. Zijn ze niet lief?

Deze diashow vereist JavaScript.


Vakantie

Momenteel heb ik ook nog vakantie, maar vanaf volgende week mag ik weer. 5 weken lang en dan alweer vakantie. Wat een luizenleventje heb ik soms ook hier. Elke dag zon en lekker weer. Het voelt bijna als vakantie, elke dag weer. De afgelopen dagen wel enorm veel regen gehad. En het was KOUD! Ik had mezelf woensdag echt ingepakt, met dikke sokken, lange broek, t-shirt en daarover heen zelfs nog een trui. Onder een dekentje op de bank ’s avonds met thee. Zo koud was het (oke, in Nederland is het kouder, maar toch). 24 graden is gewoon fris hier, als je vergelijkt dat het overdag rond de 32 graden is. De wind doet ook veel en die is nu echt hard.

Happy Valentine!

Maar ik heb de vakantie gelukkig wel met een zonnetje af kunnen sluiten. Zaterdag was ik naar Kokomo geweest. Moet eerlijk toegeven dat ik hier ooit een keer naar toe ben geweest en sindsdien nooit meer (oftewel jaren geleden). Het was erg grappig om te zien hoeveel er veranderd is in die tijd. Gelukkig was de zon er ook nog. De zee was helaas te koud en op het moment dat ik dit nu zit te typen, draag ik gewoon dikke sokken, t-shirt met daaroverheen een trui, want ik heb het koud!

Fijne week!

Liefs,

 1. Wat een leuk hondje, echt zo’n knuffelbeest. Veel plezier er mee. Ik moet wel even lachen als je vertelt dat het zo koud is. Hier is het 4 graden en in de nacht -5 graden. De voorspelling is, dat het volgende week siberisch koud wordt. Wij moeten 2 truien aan. tot volgende keer liefs en groetjes oma.

  1. Dag oma,

   Leuk is ze he.
   Ik hoorde het al dat het zo koud moet worden in Nederland.
   Succes met die kou. Goed aankleden en verwarming lekker hoor.
   Lekkere warme pantoffels aan en een kopje thee.

   Tot snel! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: