Curacao | Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Weekoverzicht #16

17 juli 2017

Zondag om 22.00 besefte ik mij dat ik totaal vergeten was om een weekoverzicht te schrijven voor jullie. Oeps! Iets met tijd, vakantie en dagen vergeten. Maar toch heb ik hem voor jullie geschreven. Lezen jullie weer mee?

 

Stress! (of meer een oeps moment?)

Ik besefte mij begin deze week gewoon dat ik geen posts meer heb ingepland voor jullie voor aankomende weken. Oepsie! Dat wordt weer even flink wat schrijven en inplannen, want kan jullie natuurlijk niet zonder leuke posts laten. Deze week dus druk bezig geweest met posts, waaronder de Il Forno review en Farida’s tuintje die deze week online zijn gekomen. Aankomende week komt er minimaal 1 post weer naast mijn weekoverzicht.

 

Ritje dierenarts

Als ik er aan terugdenk, kan ik alleen maar denken arme Baiko, wat heeft hij het toch moeilijk gehad in de auto. Waarom? Nou ik was de chauffeur, terwijl mama achterin zat om op Baiko te letten. De wegen zijn hier helaas niet zoals in Nederland, waardoor de rit flink gepaard ging met hobbels en bobbels. Vervolgens moest ik ook flink wat bochten nemen en zo nu en dan flink op de rem staan. Uiteindelijk miste ik ook nog de afslag, waardoor we weer een stuk terug moesten. Al met al zijn we allemaal heelhuids aangekomen bij de dierenarts. Baiko was helemaal gezond, heeft zijn entingen gehad en mocht weer mee naar huis. Weer die rit! Die hond was zo blij dat hij de auto uit mocht en dat kon ik begrijpen ook nog!

 

Zondag=stranddag

Op zondag is het altijd stranddag voor mij. Ik ga dan altijd met een vriendin lekker een strandje op zoeken en de hele dag lekker genieten van de zon, zee en strand. Met natuurlijk een heerlijke lunch tussendoor. Deze keer hadden we een iets ander begin dan we normaal deden. We gingen eindelijk weer een keer richting Westpunt. Ik denk dat dat voor mij al weken geleden is en het was dus weer een leuk ritje er naar toe, waarbij ik soms dacht, waauuuw, wat is het eiland toch mooi en ik mag er gewoon wonen en werken. Ondertussen hadden we het over mooie stukjes natuur op Curacao in de auto. Ik heb jullie natuurlijk eerder verteld over Suzan (hidden trails of Curacao) en dit vertelde ik ook aan die vriendin. Uiteindelijk kwamen we op het uitkijkpunt Santa Martha en toen bedachten we dat we daar maar eerst naar toe zouden gaan. En kijk eens wat een uitzicht!

Vervolgens bedachten we ons ook om dan maar meteen door te rijden naar het verlaten resort. Eenmaal daar hebben we snel een rondje gemaakt. Het gevoel wat je daar krijgt, als je maar met z’n tweeën bent en dan ook nog twee meiden/vrouwen, maakt dat je snel weer in je auto wilt stappen. De buurt staat bekend erom dat het niet altijd even vriendelijk is, vandaar snel kijken en weer weg. In een latere post vertel ik jullie er mee over. Nu even één hele kleine impressie. 

Playa Lagun

Vervolgens zijn we doorgereden naar Playa Lagun. Toch wel een van mijn favoriete stranden. Meteen zijn we het water in gedoken met onze snorkels. Helaas was het troebel en weinig vissen. Dat was dus een korte snorkeltrip, maar het water was wel heerlijk verkoelend. Flink bijgekleurd natuurlijk en ook nog geluncht met leguanen onder ons. Erg gezellig. Het was wel erg druk op het strand, maar dat maakte niet uit, want de meesten zaten toch in de zee. 

Als je naar Playa Lagun rijdt, kom je echt zulke mooie stukken natuur tegen. Van wilde geiten/schapen, tot grote leguanen tot uitgestrekte groene vlaktes met op de achtergrond bergen. Zo ook deze mooie natuurlijke tunnel!

 

Geniet van je nieuwe week of misschien wel de vakantie als je die hebt ;). Tot volgende week!

 

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: