Curacao | Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Weekoverzicht #17

24 juli 2017

Oh my, die vakantie gaat me veel te hard. En nog erger mijn verjaardag komt ook steeds dichterbij. Ik heb wel weer een heerlijk weekje gehad. Lees je weer mee?

Tijd vliegt

Zo gek om te beseffen dat ik alweer 4 weken vakantie achter de rug heb. De tijd gaat zo snel en stiekem doe ik zo weinig, maar toch gaan de uren snel voorbij. Deze week ben ik weer voornamelijk bezig geweest met voorbereiden. Ik heb mijn eerste thema nu helemaal ingepland dus nu rest alleen nog maar de lessen goed voorbereiden en materialen verzamelen. Inmiddels ben ik ook bezig met een nieuw thema: dieren. Deze wil ik eigenlijk ingepland hebben voordat de scholen beginnen en tijdens mijn 1e thema volledig voorbereiden.

Ook besefte ik me dat ik alweer bijna jarig ben. ENNNN! dat ik ook bijna een jaar op dit mooie eiland woon. Het voelt nog als de dag van gisteren dat ik weggebracht werd door Mn vriendinnetje en op Schiphol afscheid heb moeten nemen. Ik heb echt een super leuk jaar gehad en veel geleerd. Dit ga ik nog even een paar jaar doortrekken!


Weer

We hadden ook nog last van een tropical storm! Heel veel regen en wind, maar ik vond het wel lekker even die afkoeling. Het is ook al best warm voor deze tijd van het jaar. Ben benieuwd wat het najaar en temperaturen brengt, maar zoals het er naar uit ziet enorm warm!

Huisbezichtiging

We hebben ook nog een huisbezichtiging gehad afgelopen week. Vanaf de foto's was het een mooi huis, maar eenmaal daar rond gelopen viel het toch wel mee. Het was niet verkeerd, maar het was ook nog niet HET huis wat we zoeken. Maandag hebben we er nog een gepland staan en er komt nog een afspraak voor nog een huis. Er komt dus vaart in een huisje..

Druk!

Doordat de vakanties in Nederland begonnen zijn, is het hier op Curacao ook weer super druk. Veel toeristen die de wegen weer gevaarlijk maken (sorry!), maar ook de stranden zijn overvol. Happy hours zijn met mijn lengte niet heel leuk meer tenzij ik een bierdouche, ellebogen in Mn zij en blauwe tenen wil krijgen. Afgelopen zaterdag wilde ik weer een happy hour doen, maar na het zien van de mensenmassa ben ik maar snel weer omgedraaid.

Zondag ben ik eens een strand gaan bezoeken wat dichterbij huis ligt: Santa Barbara. Hier wilde ik ook graag een blog over schrijven, maar door de drukte helaas geen goede foto's kunnen maken. Deze wacht dus nog even 😉. Er lagen veel boten aangemeerd, maar ook het strand was druk. 4 verschillende muzieksoorten door elkaar, volop gepraat door mensen.. als je gaat voor een rustig stranddagje dan kan je Santa Barbara in deze periode en zeker op zondag vergeten. Ik vind het wel gezellig hoor!

Ik heb in ieder geval weer een heerlijke week gehad. Ik hoop jullie ook. Na dit geschreven te hebben, ga ik nu heerlijk slapen!

Bon siman!

Liefs,
Jill

    1. Ja, dat is wat mij betreft het vervelendste van het wonen op een vakantiebestemming van vele mensen. Maar ook wel weer heerlijk. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: