Curacao | Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Weekoverzicht #14

3 juli 2017

Oh my, finally! Ik kan nu officieel zeggen dat ik vakantie heb! Yes, yes yes.. Maar eigenlijk voelt het alsof ik niet gewerkt heb, want echt moe, zoals ik altijd ben aan het einde van een schooljaar, ben ik niet. Deze week heb ik niet heel veel gedaan, dus daarom een kort weekoverzicht deze keer.

 

Laatste week

Laatste week voor de vakantie. Echt veel bijzonders doen we niet meer in de klas. Daarnaast ben ik ook nog ziek geworden: keelontsteking en heb dus geen stem. Ik ben bezig geweest met materialen zoeken, klas lokaal inrichten en alvast wat naamkaartjes klaar maken. Dit is allemaal gedaan. Het eerste thema heb ik ingepland, nu alleen nog maar voorbereiden en dingen ervoor verzamelen en dan is dat ook al klaar. Ik krijg aankomend schooljaar 16 groep 1 kinderen en 7 groep 2 kinderen, waarvan er mogelijk 3 later pas instromen. Ik heb er echt zin in, en vind het stiekem jammer dat het vakantie is. Verder wil ik zo graag dingen doen en klaar maken. Maar even wachten dus. De scholen beginnen op 14 augustus en de week ervoor ben ik al bezig met dingen voorbereiden. 

 

Vossenjacht

Als afsluiter van dit schooljaar had de school een vossenjacht georganiseerd in Punda en een klein stukje Otrobanda. Zij moesten de vossen zoeken die een letter hadden en met die letters moesten ze een woord proberen te maken. Ik was een vos en stond op de pontjesbrug al toerist foto’s te maken van de gekleurde huisjes. Aan het eind van de ochtend had ik ongeveer 200 foto’s van die huisjes en kan geen golf meer zien, maar het was erg leuk. 5 groepjes zijn mij finaal voorbij gelopen en niet in de gaten gehad dat ik een vos was. Uiteindelijk ben ik wat aanweziger voor de brug bezig geweest en uiteindelijk had ik nog 2 groepjes die mij niet gevonden hadden. Om 10.00 was het afgelopen en kon ik vakantie gaan vieren. Toen kwam ik nog 2 ongelofelijk lieve zwerfhondjes tegen, dus deze even wat eten en drinken gegeven, nadat ik wat gekocht had bij een mini supermarkt. 

 

 

En dat heb ik gedaan door:

Als eerst bij Penha naar binnen te lopen. Daar verkopen ze MAC cosmetica en een merk waar ik enorm verslaafd aan ben. Dus meteen weer een mascara, oogpotlood en lipstick ingeslagen. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat een wenkbrauwpotlood ook wel handig zou zijn geweest om te halen, maar dat is voor de volgende keer. Daarna ben ik naar The Athlete’s Foot gedaan om daar eindelijk mijn lang gedroomd schoenen gekocht. Nike air max thea. Helaas niet in de kleur beige zoals ik wilde, maar in het zwart met multicolour bij het merk teken. Super leuk en met korting ook nog, want ik val in de kindermaten (maatje 35). Daarna doorgelopen naar Tommy Hilfiger en daar een polo voor Sjoerd gehaald. Was bang dat de kleur niet helemaal zijn ding was, maar dat viel mee. Het kado is geslaagd! Vervolgens ben ik met papa en mama wezen lunchen bij Hemingway en als afsluiter koffie gedronken bij Starbucks. Goed begin van de vakantie dacht ik toch zo πŸ˜‰ . 
Bon siman!

Liefs,

 Jill

 

 

  1. Vervelend dat je een beetje ziek was. Maar wel fijn dat je niet heel moe bent nu je vakantie krijgt. Dat lijkt me een goed teken!

    Ik wens je een fijne vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: