Beauty | Lifestyle

Pink Gellac: #154 Nude Beige

26 maart 2017

Oke, even iets anders dan over Curacao. Nagellak, ik ben er verliefd op. Sinds ik gestopt ben met nagelbijten beloon ik mezelf op mooie kleurtjes. Dit begon eerst met Etos nagellakjes, toen naar L’oreal en Maybeline en zelfs Essie en OPI. Sinds 1 jaar heb ik Pink Gellac ontdekt en ik ben daar zo blij om. Inmiddels gebruik ik Pink Gellac ook op Curacao (meegenomen tijdens mijn verhuizing). Ik ben er erg over te spreken. Het blijft echt minimaal 2 weken zitten, mits ik niet ga pulken. Zon, zee, zonnebrand; het maakt niet uit – Het blijft zitten! In dit artikel laat ik jullie de kleur Nude Beige kort zien.

Wat is Pink Gellac nou precies?

Het is eigenlijk nagellak op gelbasis. Je kunt het vergelijken met nagelsalons alleen nu kan je het zelf doen. Hoe handig is dat πŸ˜‰ ? Je hoeft enkel je nagels in vorm te vijlen, op te ruwen en te ontvetten met een cleanser. Vervolgens kan je gaan lakken. Eerst met een basecoat (30sec onder een UV-lamp), daarna een kleur naar keuze. Op basis van de kleur en de dekking kijk je hoeveel lagen je moet hebben. Normaal ben ik met 2 lagen klaar, soms 3. Na de kleur dicht je de gellak met een topcoat, welke een erg mooie shine heeft. En daarna ben je klaar voor minimaal 2 weken. 

 

#154 Nude Beige

 

De kleur Nude beige is een hele neutrale kleur. Hij neigt een beetje naar het roze toe te gaan in plaats van de licht bruine kant. Persoonlijk vind ik dit niet erg, aangezien ik voor mijn doen best bruine handen heb. Ik denk dat een bruintint dan alleen maar gek gaat staan. Ik heb de gellac kleur in 3 lagen aangebracht, om zo een goede dekking te creΓ«ren. Je kan het ook in twee lagen doen, maar dan zie je de smile lijn er nog wel door heen. Het is dus een persoonlijke keuze hoe je de kleur wilt laten uitkomen. Ik vind het echt een mooie kleur die overal bij past. De kleur vind ik wel het mooist op nagels met een beetje lengte.

 

Wat vind jij van de kleur?

    1. Het is inderdaad een mooie kleur. Lekker neutraal, maar toch nog soort van opvallend als je er naar kijkt. Ik ben echt verkocht aan deze kleur.

      Ik ben ook helemaal blij met pink gellac. En het werkt hier zo goed, ondanks al het zand, strand en zonnebrand.. echt boven verwachting. Heel blij mee ?..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: