Beauty | Lifestyle

Opgemaakte producten maart

31 maart 2017

Ook deze maand weer 3 producten opgemaakt. Niet zoveel als de vorige keer, maar mijn kastje wordt gelukkig leger en leger. De plankjes buigen minder door en ik kan sneller dingen vinden. De onderstaande producten heb ik deze maand opgemaakt:

IMG_1262

L’oreal Elvive shampoo & conditioner

Dit is de Extraordinary Oil lijn. Deze lijn verzorgt droog haar en heeft het haar een zacht gevoel en gezonde glans. De verpakking heeft een mooie bruine kleur. Op de verpakking staat geschreven dat het 6 oliën bevat van kostbare bloemen. De geur vind ik persoonlijk niet de lekkerste. Je kan het beetje vergelijken met de geur van een zoetige zonnebrand. De bloemengeur heb ik niet kunnen vinden. De shampoo is wat dikkig van structuur en ik heb het idee dat ik er veel van nodig heb om mijn haar in te soppen. Gelukkig is dat niet zo, want het schuimt goed. Na het uitspoelen voelt mijn haar wel stug aan. Dat vind ik zelf niet erg lekker. 

De conditioner vermeldt op de verpakking dat het licht is en trekt snel in het haar voor een goede verzorging. Ook op deze verpakking staat dat er 6 oliën in zitten van bloemen. De geur van de conditioner vind ik zelfs nog sterker ruiken naar zoete zonnebrand dan de shampoo. Bloemengeur is nog steeds ver te zoeken. De conditioner is ook dikkig van structuur, wat ik zelf erg fijn vind. Als je goed kijkt, zie je er zelfs glittertjes in zitten. Het blijft goed in je haar zitten en zakt niet uit. Na een paar minuutjes inwerken weer lekker uitspoelen. Ook nu voelt mijn haar weer stug aan. 

Ik zou niet snel weer deze lijn halen, omdat ik de stugheid na het wassen toch wel vervelend vindt. Hierdoor wordt het kammen ook lastiger en ook de glans is niet goed te zien.

Mocht je hem zelf toch willen proberen? Hier kan je het o.a. kopen:


 

IMG_1264

Albert Heijn – Mondwater (sensitive care)

Door gebrek aan beter heb ik hier op Curacao deze mondwater gehaald, omdat mijn favoriete merk: Listerine, er niet was. Deze mondwater bevat geen alcohol, wat ik zelf al een grote pluspunt vind. Verder bevat de fles een handige doseerdop, die je door  te knijpen in de fles laat vullen. Precies genoeg voor een fris gevoel. De smaak is niet heel scherp, wat ik bij listerine wel vind, maar verder voel ik hem wel goed zijn werk doen in mijn mond. De geur is heerlijk fris, ook nadat je gespoeld heb voel je een heerlijk fris gevoel. Echter is dit maar voor korte duur wat ik erg jammer vind. Zeker na een avondtje shoarma is mondwater wel iets wat ik ’s ochtends nodig heb om lekker uit mijn mond te ruiken. Als vervanging van Listerine is hij prima genoeg, maar ik blijf nog steeds erbij dat Listerine het beste is. 

Ik heb de mondwater hier op Curacao gekocht voor fl. 7,49 (omgerekend €3,75). 


Dit waren weer mijn opgemaakte producten van deze maand. Zoals ik al eerder zei: Het is niet zeker of er elke maand zo’n blogpost komt. Het ligt er maar aan hoe zinvol ik het vind om het te vermelden en hoeveel producten het zijn. 

  1. Jammer dat de conditioner je haar stug maakt. Daar houd ik inderdaad ook niet van, het moet gewoon lekker zacht zijn zodat je er eigenlijk met je vingers zo doorheen kan gaan om je klitten eruit te halen. Maar dat zorgt er denk ik wel weer voor dat je niet heel veel volume krijgt.

    1. Ik krijg persoonlijk geen volume als ik conditioner gebruik.. deze zijn vaak te zwaar voor mijn haar, ondanks mijn slag/krul. Als ik dan echt volume wil, dan was ik het alleen met shampoo.

      Deze conditioner is trouwens ook heel zwaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: