Curacao | Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Een maand geleden

27 maart 2018

Het is alweer een maand geleden dat ik een overzicht plaatste. Het was een drukke maand op het werk met veel geregel en gedoe. Hierdoor gewoon geen tijd gehad om mijn blog bij te houden. Gelukkig heb ik nu vakantie tot 5 april dus kan ik weer even alles bijwerken. Lees je weer als vanouds mee?

Billy Jean

Och, ons monster groeit zo hard. Het is ongelofelijk. Na het overstappen van ander voer is ze beter in haar vacht komen te zitten en is ze ook aanzienlijk aangekomen. Volgende week mogen we weer naar de dierenarts dus ben benieuwd wat hij gaat zeggen van haar ontwikkeling.

Sinds kort nemen we Billy Jean mee op wandeltochtjes. Tot nu toe alleen nog hondenstrand, want ons grootste doel is socialiseren; en waar kan dat beter op dan op een plek waar het soms druk is met honden. We merken dat ze alles eigenlijk nog wel eng vindt en dat ze nog niet echt kan wennen aan andere mensen en honden. Eenmaal gesnuffeld gaat het al beter, maar soms rent ze ook nog flink weg. Ik hoop dan ook dat we snel kunnen beginnen met onze puppycursus waar we voor ingeschreven hebben. Helaas zaten de groepen vol en moeten we wachten.

https://www.jillslife.nl/wp-content/uploads/2018/03/img_1378.mov

Werk

Afgelopen periode hebben we veel gewerkt met tijd. De kids wilden zo graag leren klokkijken, dus ben ik met ze begonnen. En wat pakten ze het snel op zeg. Ik heb ze zowel hele als halve uren geleerd. Ook stond afgelopen periode in het teken van observeren en testen. Waar zitten de kids op de leerlijn? Ben ik goed bezig? Waar moet nog meer hulp komen? Waar moet ik meer aandacht aan besteden? Vorige week moesten de rapporten af en hadden we afgelopen week ook nog oudergesprekken. Na deze week nog maar 13 weken en dan is de grote vakantie er al weer 😱..

Ook zijn we op schoolreisje geweest. Op Curacao is sinds kort een kindermuseum geopend. Hier mogen de kinderen alles aanraken en ervaren. Hoe geweldig is dat! Ik schrijf hier later nog een review over πŸ˜‰. De kinderen van mijn klas vonden het in ieder geval geweldig en we moesten ze echt mee trekken terug naar school. Ze hadden er echt geen genoeg van.

Hoe gaat het met mij?

Nou, eigenlijk best goed. Ik vermaak me hier nog prima en terwijl ik dit schrijf lig ik op een strandbedje te genieten van de zon op Mambo.

Ondertussen ben ik koopverslaafd, want elke week ben ik wel in de Bruna te vinden voor een nieuw goed boek. Onlangs weer paar boeken van Karin Slaughter gekocht, maar ook van M.J. Arlidge. Dat wordt deze vakantie weer even pagina`s verslinden.

Voor nu zeg ik weer tot het volgende bericht πŸ˜‰!

Liefs,

  1. Was weer leuk om iets van je te horen. Het was niet zoveel maar volgende keer beter hoop ik.
    fijn dat het met Billy Jean zo goed gaat. Hier alles goed. liefs en zoentjes en tot de volgende keer oma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: