Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Weekoverzicht #4

24 april 2017

Weekoverzicht #4! Veel gedaan en veel leuke mensen ontmoet. Nog maar 1 week vakantie en dan moet ik weer aan de bak met 30 kids in de klas. Maar nu eerst deze week, met o.a.: Sahara zand, quality time, op bedden zoektocht en een heerlijk feestje. Lees je gauw mee?

 

Last van Sahara zand

Jep, wat doet Sahara zand hier zal je denken? Het blijkt een jaarlijks fenomeen te zijn, zowel hier als in Zuid-Europa. Het heeft te maken met sterke luchtstromen die richting Curacao waaien. In deze luchtstromen worden stof- en zanddeeltjes meegenomen, wat bij ons resulteert in beperkt zicht. Je kunt het vergelijken met een heiige dag in Nederland. Ik heb er persoonlijk best last van, zeker omdat ik lensdrager ben. Bedenk even dat er continu kleine zandkorreltjes in je oog komen. Jep, dat gevoel heb ik de hele dag als ik lenzen draag. 

 

Op bedden-zoektocht

Mijn vriend en ik slapen momenteel in een bed waarvan het matras enorm hard is. Beide hebben regelmatig rugpijn of last van schouders of heupen. Een reden voor ons om op zoek te gaan naar een nieuw bed. Waarom geen nieuw matras? In verhouding is hier een volledig bed kopen goedkoper dan alleen een matras kopen. Uiteindelijk hebben we eerst gekozen voor een dikke topper om te kijken of het dan wel beter gaat. Al moet ik zeggen dat ik wel een heel mooi bed gezien heb bij Rottumhuys. Die gaat er zeker wel komen. 

 

Quality time

Vrijdagavond hebben Sjoerd en ik gekozen voor Quality time. Het werd de film The Fate of the Furious. Oftewel Fast & Furious 8 :D. We hebben hem gekeken in de Cinema’s in het Riffort. Deze voorstelling was in 4D. Het waren super relaxte stoelen. Het geluid stond wel super hard, maar het was wel echt een leuke film. De bewegingen en trillingen werden perfect ingezet. Het voelde soms bijna of je echt in de auto zat, naast Dom Torretto. Ook de schoten leken echt, door licht en lucht wat je voelde. Ook water was een element wat terug kwam. Verder was de film ook nog eens 3D. Oftewel echt super vet dat deze film in 4D bekeken kon worden. 

 

Zondag zijn we samen uit eten geweest bij Boca 19 op Santa Barbara. Bij Boca 19 kan je echt heerlijk eten en je zit ook nog eens op een geweldige locatie aan het water. Ik vind het persoonlijk een van de mooiste eetgelegenheden als het gaat om je uitzicht. We hebben heerlijk genoten van de vis. Sjoerd had een tuna steak en ik heb gekozen voor dradu (een lokale vis). Persoonlijk vond ik de tuna van Sjoerd lekkerder. Dus in het vervolg ga ik die ook nemen..

 

Tuna steak

Dradu (lokale vis)
 

Feestje!!

Van de week appte Marloes mij met de vraag of ik zin had om mee te gaan naar Wet & Wild. Zij hadden namelijk een feestje georganiseerd: Wet & Wild Anniversary 20YR Festival. Dit alles in het teken dat Wet & Wild 20 jaar bestaat. Een kaartje kostte 15 gulden en het was Zero Tolerance. In het begin twijfelde ik of ik zou gaan, maar uiteindelijk toch gegaan. Het was echt een leuk feestje met veel gezelligheid. Kris Kross kwam ook nog even op bezoek. De muziek vond ik helaas wat eentonig, maar met genoeg drank hoorde je het waarschijnlijk niet meer πŸ˜‰ . Aan het eind van de avond was er ook nog vuurwerk. Het was echt super gezellig. De avond ben ik begonnen met Marloes, maar zij ging eerder naar huis dus heb ik een andere vriendin opgezocht en daar de avond mee afgemaakt. Verder heb ik nog meer mensen leren kennen, wat echt super leuk is. Want de sociale contacten heb je hier echt nodig, anders is het erg eenzaam. 

  

Voor nu Bon Siman en tot volgende week! πŸ™‚

Liefs,

 

 

 

Follow on Bloglovin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: