Curacao | Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Weekoverzicht #30

4 december 2017

Ojee, waar blijft de tijd. Vorige week weer vergeten. Ik merk dat ik het gewoon niet meer red al die wekelijkse overzichten. Daarom ga ik vanaf het nieuwe jaar gewoon een maandoverzicht maken, want als ik mijn weekoverzichten terug lees, merk ik gewoon dat ik in herhaling valt en dat de sleur in mijn verhaal komt. Dit is dus nog niet het laatste weekoverzicht, maar er komt verandering in πŸ˜‰ . Ben je benieuwd naar mijn laatste 2 weken? Lees dan gerust weer mee. 

Het leed dat 10-minutengesprekken heet

Als ik ergens misschien wel een hekel aan heb is het wel ’s avonds gesprekken voeren met ouders. Niet zozeer het gesprek zelf, maar het tijdstip. Ik had twee dagen van 19.00 – 21.00. Opzich niet lang, maar dat voelt wel zo. Zeker wanneer ouders niet opkomen dagen, of als je lastige gesprekken hebt. Zo had ik er een paar, vooral op dinsdag, waardoor ik enorm uitliep en pas om 21.30 klaar was. Ik ben nu nog steeds moe van die gesprekken en die tijdstippen die ik niet gewend ben, vooral het naar bed gaan. Want meteen slapen kon ik ook vergeten. Het blijft soms gewoon in je hoofd malen. Gelukkig nog maar 3 weken tot de vakantie en ik moet zeggen dat ik er wel aan toe ben, ook de kinderen trouwens. 

 

Gezelligheid

Ja, de dagen dat de gezelligheid overheerst breken weer aan. Ik merk in de klas dat het steeds knusser en gezelliger wordt. Helaas ook drukker (althans; de kinderen). Natuurlijk vanwege Sinterklaas, maar wanneer deze goedheilig man weer terug is naar Spanje zal de rust weer terug keren. De klas is al flink versierd met Sinterklaas decoratie, maar ondertussen ben ik al bezig voor kerst. Het eiland is ook weer mooi versierd met lichtjes en de kerstsfeer is al helemaal te merken en te zien hier.

Naast de gezellige dagen heb ik natuurlijk ook gezellige dingen gedaan. OkΓ©, Sjoerd wegbrengen naar Hato is niet zo leuk, maar ik keek er naar uit dat hij weer terug kwam. Toch een stukje meer compleet πŸ™‚ . Het eerste weekend heb ik gevierd met een feestje op Zanzibar. Voorafgaand aan een korte stranddag natuurlijk. Lekker pizza eten en de avond op tijd afsluiten πŸ˜‰ . Het andere weekend ben ik met een hele groep meiden naar Klein Curacao geweest. Super gezellig, maar dit boottrip was echt niet leuk. Ik was blij dat ik primatour had ingenomen, maar zelf met was ik misselijk en zeeziek. Maar ik heb het gehaald zonder overgeven.. Jeeeeej! En we hadden een super mooie zonsondergang. 

Ook ben ik nog met Marloes en hapje wezen eten bij de Old Dutch en een filmpje wezen kijken in the Cinemas. Bad Moms Christmas. Echt een hele leuke film en ik vind het zo bijzonder dat je hier in de bios ongegeneerd kan lachen. In Nederland voel je je toch een soort van bezwaard om keihard te lachen. Hier is het juist normaal. 

Het waren super gezellige dagen. Opa en oma zijn inmiddels ook op het eiland, voor wel 5 weken. Ik ga de laatste weken optimaal genieten van alles en iedereen om mij heen.

Bon Siman en tot de volgende keer πŸ˜‰ . 

Liefs,

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: