Curacao | Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Weekoverzicht #29

13 november 2017

In Nederland is het koud, maar ik kan je vertellen dat het hier nu ook wel frisjes is hoor! Zeker de avonden vind ik fris tot zelfs koud. De trui heb ik alweer uit de kast gehaald (ja, en dat in de tropen!). Deze week vloog weer voorbij, zowel op het werk als vrije tijd en ik vind het alweer jammer dat het weekend voorbij is. Soms zijn die twee dagen net te kort. Lees je mee naar mijn week?

Chaos!

Ja, die periode komt er weer aan. Maandag kwamen al kinderen in de klas die volop Sinterklaas liedjes zingen (terwijl deze beste man nog niet eens is aangekomen). Het speelt al enorm bij de kinderen en ze kunnen niet wachten tot deze meneer er weer is. Logisch, want wie wilt er nou geen cadeaus πŸ˜‰ . Voor de kinderen is het chaos, maar voor de juf ook. Want er staat een grote taak te wachten op mij: Sinterklaascadeaus scoren en alle organisatie erom heen. De winkels liggen op dit moment meer vol met kerst spullen dan met sinterklaas cadeaus, maar goed. Er moeten echt cadeaus komen. Met het budget wat ik gekregen heb, ben ik vrijdag samen met een collega op pad gegaan. Ik was eerder die week al bij Top1Toys geweest en had het daar al beetje leeggekocht.

Maar goed. Onze eerste stop was Goisco. Dit is eigenlijk een van alles wat winkel, met soms leuke dingen voor weinig geld. Gelukkig hadden we geluk en hadden ze net de speelgoedafdeling bijgevuld. Na een kar gevuld te hebben en bij de kassa verbaasde blikken hebben moeten aanzien, bleek dat we nog steeds budget over hadden. Hadden we nou zo goedkoop gekozen? Of is het budget gewoon veel? Nouja, dan nog maar een keer naar Top1Toys. Lucky us, er waren nog meer verschillende speelgoedspulletjes binnen gekomen. Dus ook hier konden we helemaal los gaan. Uiteindelijk hebben we voor 42 kinderen cadeaus gescoord.

Nu rest ons nog 1 ding: samenvoegen en verstoppen. Dat wordt de grootste uitdaging denk ik. 

 

Feestje!!!

Zaterdag had ik een feestje van een vriendin. Zij was jarig en vierde haar verjaardag op Zanzi. Super gezellig natuurlijk en ook weer wat nieuwe mensen leren kennen. Na wat drankjes hebben we ook nog even pizza gegeten op het strand. Uiteindelijk doofde het feestje een beetje op Zanzibar. De jarige vriendin ging met een ander nog naar Madero, en voor mij was dat het moment dat het welletjes was geweest. Ondertussen ook meteen nieuwe afspraken gemaakt. De eerste staat gepland op 26 november – dan gaat de trip naar Klein Curacao met een groep meiden. 

Zondag heb ik het weekend afgesloten door lekker te gaan niksen. Eerst ben ik nog naar Kooyman gegaan om daar wat kerst prullaria te halen voor in de klas. Daarna heb ik lekker mijn boek erbij gepakt (Karin Slaughter – Goede dochter; super goed boek tot nu toe!) en ben ik lekker in de hangmat gaan liggen. ’s Avonds nog uit eten geweest bij Kyoto en weer heerlijk sushi gegeten. Al met al echt een top weekend!

 

Hoe was jullie weekend?

 

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: