Curacao | Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Weekoverzicht #26 & #27

30 oktober 2017

Mijn vakantie is weer voorbij, maar wat was hij heerlijk zeg. Even finaal tot rust komen, niks moeten en vooral ongegeneerd bank hangen ?. Ben je benieuwd naar mijn vakantieweek? Lees dan snel verder.

Say cheers to vacation!

Ik kan je zeggen, als je zo voor het eerst een eigen klas hebt en 8 weken achter de rug hebt, dan weet je even door alle gekkigheid niet wat je op je eerste vakantie maandag moet gaan doen. Ik ben als een geobserveerde freak bezig geweest met dingen voorbereiden die er nog niet helemaal toe doen en achteraf gezien nutteloos ook nog. Dat is best raar, dat je even niet weet hoe je vakantie moet vieren. Nu is het hier elke dag vakantie, maar toch.

Dinsdag kon ik eindelijk de rust vinden. Misschien iets te veel want de serie thirtheen reasons why heb ik helemaal afgekeken deze week. Wij zitten sinds vorige week in het huis van vrienden en ik moet zeggen dat het wel even lekker is. Tussendoor ben ik al wel bezig geweest met het verzamelen voor het nieuwe thema: griezelen. Ook de lessen al rustig voorbereid en eigenlijk kan ik weer volledig georganiseerd beginnen.

Het weekend hebben ik samen met Marloes en Iris natuurlijk nog wel even leuk afgesloten met een concert van Guus Meeuwis. Het duurde even voordat hij er was maar eenmaal op het podium heeft hij er wel een feestje van gemaakt. Lekker mee zingen/schreeuwen/blèren!


Eerst zijn we nog wezen eten bij Mundo Bizarro! Kan je trouwens erg lekker eten. Volgende keer dat ik er weer ben komt er een leuk artikel over! De avond hebben we geëindigd met kakkerlakken in de auto op de terugweg naar huis. En hoe denk je dat mijn zondag eruit zag?

Juist! Als een schoonmaakster! Wassen, stofzuigen (ik had gehoopt nagels lakken, maar helaas) en de auto schoonmaken. De auto heb ik helemaal bespoten met gif en de deur dicht getrokken. Na een uur vond ik wel tientallen kakkerlakken (gelukkig dood) in de auto. Toen kwam het vervelendste werk. De auto binnenste buiten keren en alles tot in de vervelendste hoekjes schoonmaken. Niet alleen stofzuigen, ook de rest. Pfoe, dat was even zweten hoor! Maar mijn auto ruikt weer heerlijk EN is (hopelijk) kakkerlakvrij!

Als afsluiting hadden Sjoerd en ik sushi gehaald bij Kyoto. Ik ben echt verliefd op de sushi daar!

Back to work again

Ja, wat vliegt de tijd. De school is inmiddels alweer 2,5 maand begonnen en wat zie ik de kinderen groeien. Samen met mijn stagiaire hebben we toch flink wat ontwikkelingen doorgemaakt zeg. Helaas was woensdag haar laatste dag en ben vanaf dan weer alleen. Dus natuurlijk even een feestje vieren met de kinderen. De kinderen vinden het erg jammer dat ze weggaat. Ik merk echt dat ze, mede omdat ze aan het begin van het jaar meteen begonnen is, een band hebben opgebouwd met haar. Donderdag was dan ook echt zo’n gekke dag, waarvan iedereen een beetje van slag was. Ik was ook heel snel geïrriteerd, omdat ik gewoon 2 extra handen in een keer miste. Gelukkig begrepen we allemaal dat het even wennen was met elkaar.

Vrijdag hadden we gelukkig weer een top dagje, waarbij we lekker gegymd hadden en heerlijk slijm gemaakt en versierd hadden. Het was best een druk weekje moet ik zeggen. Ik kom gewoon niet meer aan het bloggen toe zo druk. Gelukkig kon ik zaterdagavond even wat tijd vinden om dit allemaal te schrijven, maar het liefst wil ik ook gewoon in bed liggen. Ik ben ook een beetje ziekjes, alhoewel het alweer stukken beter gaat, maar ik blijf toch wel erg moe.

Vrijdagavond ben ik trouwens nog naar Kensington geweest op Zest. Super goede band, en wat kunnen ze top zingen zo live. Wel beetje jammer dat ze iets te veel in het rock op gingen, maar goed dat is ook wel een beetje hun soort muziek. Ik was er trouwens met Iris naar toe gegaan. Iris ken ik via Facebook en we zijn ook al samen naar Guusje geweest. Iris had een vriendinnetje mee genomen en later kwamen er nog twee meiden erbij. Met z’n vijven hebben we er een leuk avondje van weten te maken. Ik ging wel eerder weg, want ben nog steeds niet beter, maar heb wel super genoten.

Zaterdag en zondag gewoon even niks gedaan. Beetje voorbereiden voor maandag, maar meer ook niet. Voor nu sluit ik deze weekoverzichten af en zeg ik tegen jullie:
iman en tot volgende week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: