Curacao | Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Weekoverzicht #25

9 oktober 2017

Laatste week voor de vakantie is altijd zo’n week waarin niks gaat zoals je zou willen. Zo ook mijn afgelopen week. Ik bedacht mij om het thema leuk af te sluiten, de klas goed op te ruimen en voor te bereiden voor na de vakantie en nog meer leuke dingen. Maar helaas, niet alles ging zoals ik wilde. Benieuwd naar mijn week? Lees dan lekker verder..

Bijna vakantie

Terwijl ik dit schrijf besef ik dat ik vakantie heb. Afgelopen week ging helaas op het werk niet zoals gepland. Ik wilde het thema leuk afsluiten door te gaan knutselen met dozen, maar helaas had ik er te weinig, waardoor het niet door kon gaan. Ook op de tablets wilde ik alles afgerond hebben binnen het thema, maar door een fikse regenbui deed de WiFi het niet meer. Door op de laptops, maar ook deze werkte niet van harte mee. Met z’n allen de klas opruimen ging ook niet echt en resulteerde in meer puinhoop dan opgeruimd. Na school kon ik dus de klas nog opruimen en leeghalen. Het nieuwe thema hangt nu zo goed als klaar. Nog een keer terug voor de puntjes op de i en dan kan ik na de vakantie beginnen met het thema griezelen (aansluitend hebben we de kinderboekenweek en halloween). 

 

Wat een pech

het huis is weg. Of nouja weg, hij is verkocht. Dat betekent dat we weer op zoek moeten naar een nieuw huis. We hebben al wel weer wat gezien op internet en wat bezichtigingen aangevraagd. Ik werd zojuist gebeld voor de aanvraag van een bezichtiging en ik word terug gebeld voor een afspraak. Ik ben erg benieuwd, want een van de 2 huizen is totaal niet mijn smaak, maar heeft wel veel mogelijkheden. 

 

en dan ook nog oppassen

op 2 honden en 1 kat. Sjoerd en ik passen voor 2,5 week op het huis van vrienden. Zij zijn naar Nederland en wij zorgen voor de diertjes en het huis natuurlijk. Inmiddels zijn we bekend in de buurt en iedereen zwaait naar ons en zegt hallo. Ze weten ook precies wanneer we boodschappen gedaan hebben. Hoezo men let op elkaar? πŸ˜‰ 

 

Helaas heb ik van afgelopen week niet veel te vertellen, want echt veel heb ik niet meegemaakt. Ik hoop volgende week weer een gevulde weekoverzicht te schrijven voor jullie. Voor nu bon siman.

 

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: