Curacao | Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Weekoverzicht #22

11 september 2017

Ojee, weer te laat! Ik heb afgelopen 2 weken niet een keer mijn laptop aangeraakt. Ik ben zo druk met van alles, dat ik gewoon geen tijd er voor heb. Dus op zondagavond maar even snel wat schrijven over de afgelopen 2 weken. Ben je benieuwd naar mijn week? Lees dan mee …

 

Bezoek

Ja, het is zo ver. Er is weer bezoek. Deze keer is mijn nichtje met haar vriend hier. Natuurlijk stond er weer van alles op de planning, want als inwoner moet je ze natuurlijk wel alle in en outs laten zien van Curacao. Zo zijn wij vrijdag 1 september begonnen met het bezoeken van het Fort en het Quarantainegebouw op de Caracasbaai. De vrijdag hebben wij afgesloten met een happy hour, waar we heerlijk genoten hebben van een zonsondergang.

Zaterdag 2 september zijn we naar Stichting DOG gegaan, waar we hondjes hebben geknuffeld. Zelf hebben wij nog een puppy geadopteerd. Ze heette bij Djoeke Agnetha (ABBA pups), maar ze is omgetoverd tot Bo. Ze is enorm ondeugend, maar past wel perfect bij Dushi.

Na het bezoek aan Stichting DOG zijn wij door gereden naar Shete Boka. Helaas was de zee rustig, doordat orkaan Irma ging spoken op Sint Maarten. Ook was het hele weekend geen wind te vinden, waardoor het enorm warm was. Maar goed, na Shete Boka zijn wij doorgereden naar Playa Grandi/Piskado, waar we gezwommen hebben met zeeschildpadden. Magisch is dat zeg! En toen was het weekend al weer voorbij.

 

Werk

Naast plezier hebben moest ik helaas ook werken. Of nouja helaas, ik vind het eigenlijk best wel leuk! Ik begin steeds meer mijn draai te vinden en ook steeds beter te zien wat de kinderen van mij nodig hebben qua lesaanbod en begeleiding. Het is helaas nog wel veel politieagentje spelen, maar na de vakantie zegt men dat dit niet meer hoeft. Dus laat ik hopen. Natuurlijk ben ik na werktijd nog wel een paar keer op stap geweest met mijn nichtje, maar niet hele dagen weg. Zo zijn we  vaak uit eten geweest: Zanzibar, Kyoto, Boca 19 en Saint Tropez.

 

Weekend

Afgelopen weekend ook weer wat gedaan, alhoewel, dat was de planning. Wij zouden namelijk zaterdag de berg beklimmen, maar dit werd helaas verpest door regen en onweersbuien. We hebben toen besloten om maar thuis te blijven en spelletjes te spelen. Je moet toch wat πŸ˜‰ . Zondag zou dan de herkansing worden, maar ik kreeg enorm veel last van mijn kuit vrijdagavond, waardoor ik nauwelijks kon lopen. Hierdoor ook zondag geen beklimming. Zondag maar een rustig dagje gehad. Ik ben wel 2x naar Hato gereden. Eerst om Maaike en Lennaert op de halen en daarna om mijn nichtje en haar vriend weg te brengen. En kijk Bo toch een chillen in het zwembad. 

Ik kan je vertellen dat ik een best drukke week heb gehad en nu eigenlijk wel moe ben. Vroeg naar bed dus! Morgen weer een nieuwe week, met hopelijk weer wat meer regelmaat zodat ik jullie weer op de normale tijdstippen op de hoogte kan houden met nieuwe artikelen op mijn blog. Voor nu; Bon Siman!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: