Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Weekoverzicht #2

10 april 2017

Oeps, iets wat later, maar goed. Alweer een nieuw weekoverzicht; met deze week o.a.: frequentie van mijn posts, nieuwe uitdaging, de laatste volle week werk voor de vakantie en een feestje. 
Lees je snel mee hoe mijn week was?

 

Op naar…

een nieuwe uitdaging. Ik heb 23 maart een sollicitatiegesprek gehad op de Pipita basisschool. Dinsdag hoorde ik dat ik het team daar mag verwelkomen. Ik ga werken in groep 1/2. Totaal iets anders, dan waar ik voor ingevallen heb of waar ik stage gelopen heb. Het is een hele tijd geleden dat ik kleuters heb gehad, dus het zal even wennen zijn. Ik krijg een contract voor in ieder geval 2 jaar, dus dat is super lekker. Verder heb ik al huiswerk meegekregen om me in te lezen en ga ik vanaf medio juni meedraaien om de feeling te krijgen. Super leuk! Pipita is een particuliere basisschool voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De school kenmerkt zich door kleine klassen en een vriendelijke en gemoedelijke sfeer. 

Maar nu eerst…

de week afmaken. Afgelopen week zijn we naar de bioscoop geweest (the movies te Waaigat) om daar te kijken naar de film Homeward Bound. Dit alles in het teken van het Wereldzwerfdierendag. Verder heb ik flinke gevechten gehad met de kinderen in de klas. Gelukkig heb ik weer kunnen genieten van het weekend. Ik kijk op dit soort chaotische dagen echt uit naar het weekend. De kinderen zijn moe en hebben geen zin meer. Maandag tot en met woensdag ben ik het gevecht nog aangegaan met ze. Donderdag ben ik er maar mee gestopt. Ik heb tot 10.00 lesgegeven en na de pauze even stil gelezen en daarna lekker geknutseld/getekend en lekker ontspannend gedaan. De lessen heb ik wat zitten verschuiven in de planning, waardoor ik meer ademruimte kreeg om dit te doen. De kinderen vonden dit echt heerlijk. Dus de rest van de dagen voor de vakantie blijf ik dit maar doen. 

Gelukkig alleen nog maar maandag tot en met woensdag, waarbij er dinsdag paasviering is. Wat lekker ontspannend is en woensdag heb ik maar weinig kinderen in de klas, dus lekker beetje opruimen en vakantieklaar maken. Na woensdag heerlijk 3,5 week vakantie. Wat een vervelend leven heb ik toch ook πŸ™‚

Verder…

ga ik de frequentie van mijn posts veranderen van 4 naar 3 keer in de week. Ik merk dat ik alleen maar bezig ben met onderwerpen verzinnen, terwijl ik kwalitatieve teksten beter vind. Elke maandag staat er een weekoverzicht klaar. Op woensdag komt er een post over Curacao online en in het weekend kan het voorkomen dat er of een post over Curacao of een ander artikel online komt. Dit kan van alles zijn: reviews, recensies, iets persoonlijks etc. 

 

Enjoy your weekend…

is iets wat ik steeds meer ga doen. Ik kom meer mijn huis uit en ga steeds meer dingen ondernemen. Zaterdag had ik afgesproken om samen met een van de dames te gaan sporten. Dit was zo gezellig dat we ook maar meteen een happy hourtje afgesproken hadden ’s avonds bij Zanzibar. Aansluitend zijn we naar Mambo gereden, want hier werd het eerste apres ski feestje gehouden. Nog kunnen genieten van een optreden van Gers Pardoel en heerlijk meeschreeuwen met foute liedjes. Het was super gezellig en ik heb het echt heel leuk gehad. Iets wat ik vaker wil gaan doen. Zondag natuurlijk uitbrakken met een fikse kater, maar hee!! Ik heb het leuk gehad. 

 

Voor nu een Bon Siman allemaal!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: