Curacao | Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Weekoverzicht #19

14 augustus 2017

En dat was het einde van mijn officiële vakantie. Vanaf nu (wanneer dit online komt) ben ik begonnen met werken en heb ik zojuist mijn eerste dag. Wat heb ik toch enorm genoten van een vakantie van 6 weken. Ondanks dat ik op een vakantie-eiland woon en werk. Ben je benieuwd naar mijn laatste weekje vakantie? Lees dan verder..

 

Laatste inkopen en verjaardag

Afgelopen maandag was ik jarig, welgeteld 27 jaar geworden. Dit heb ik niet heel groots gevierd. Enkel met een hapje eten, wat nog een uitdaging was. Het liefst wilde ik spareribs eten bij Saint Tropez, maar op maandagavond is het daar ook sushi avond en dus enorm druk. Geen plaats, tenzij wij een uur wilde wachten. Het was toch al 19.30. Vervolgens maar doorgereden naar Brakkeput Mei Mei, ook daar was het enorm vol en konden we pas om 21.00 terecht. Toen werd de keuze El Gaucho. Maar eerst even bellen, voordat we er heen rijden, want dat is zonde. Gelukkig hadden ze plek en hebben we daar gegeten. Met een uitzicht in het donker over het eiland. Toch nog een mooi einde van mijn verjaardag. 

Dinsdag heb ik nog een paar kleine inkopen gedaan voor school. Bakjes en doosjes zijn altijd handig en kan je nooit genoeg van hebben. Verder heb ik nog wat dingen uitgeprint en gelamineerd. Ook ben ik al op zoek gegaan naar materialen voor het volgende thema. Plus ik wil een leuk einde van het thema, dus ben al aan het onderzoeken naar een leuk einde van thema dieren. Wat ik ook nog gedaan heb ik was handige kantoorartikelen inkopen. Pennen, potloden en andere schriftjes etc die van pas komen. Waarschijnlijk gebruik ik de helft straks niet, maar dan heb ik al voorraad voor volgend schooljaar.. 

 

Voorbereidingsdagen

Sinds afgelopen woensdag ben ik bezig geweest met het voorbereiden voor het nieuwe schooljaar. Ik ben 1 dag eerder begonnen dan verplicht omdat ik de klas al op orde wilde hebben, voordat ik echt verder ging met het aankleden en voorbereiden van het thema. Ik denk dat ik 3 uur heb lopen schuiven met kasten en tafels, voordat ik echt tevreden was en nog heb ik mijn twijfels over bepaalde plekken. Donderdag ben ik voornamelijk bezig geweest met uitzoeken van materialen en het werkklaar maken van materialen. Potloden slijpen, lijmpotjes bijvullen, papiervoorraad aanvullen en natuurlijk het leren van de materialen die bedoeld zijn voor kleuters. Donderdag hoorde ik ook dat ik meteen begin met een stagiaire in de klas. Aan de ene kant super lekker, maar aan de andere kant wel een extra zorg voor mij. Ik heb geen idee hoe ik stagiaires moet begeleiden en beoordelen, maar dat komt tezijnertijd wel denk ik. Het is in ieder geval wel een aanpakker. Donderdag ook de bestelling uitgepakt en ingeruimd. Vrijdag begonnen met een vergadering en daarna het thema helemaal klaar gezet in de klas. Ik ben erg benieuwd. 

 

Weekend

Ik heb ook heerlijk genoten van het weekend. Lekker uitslapen en vooral even niet sporten (OEPS!). Vanaf maandag pak ik mijn gezonde leefstijl weer op. Het eten gaan trouwens wel goed! Verder heb ik Cynthia en Vera weer gesproken. Lekker bijgekletst en gelachen. Nu ik dit schrijf, besef ik mij dat ik de dag van maandag nog moet voorbereiden. Liedjes leren, dagopening nog een keer doornemen en de planning ook. Maar aan de andere kant denk ik ook dat ik het moet laten en de dag laten komen zoals het komt.. We gaan het in ieder geval zien. Een spannende week voor de boeg, zeg ik maar. 

 

Voor jullie: Bon Siman en tot volgende week.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: