Curacao | Lifestyle | Persoonlijk | Weekoverzicht

Weekoverzicht #15

10 juli 2017

Oeioei, alweer 1 week vakantie voorbij. Nog maar 5 te gaan. En hoe heerlijk is het om gewoon even niks te doen in zo’n week. Gewoon echt niks, behalve wat je zelf wilt. Nou zo’n week heb ik gehad ;). Ben je benieuwd waar ik dan wel wilde? Lees dan snel mee 😉 

 

Gewoon even niks

Nouja, niks.. Ik heb natuurlijk wel iets gedaan. Zo heb ik 2 boeken uitgelezen en ben ik dringend op zoek naar een ander leuk boek. Als je suggesties heb, laat dat even weten 😉 . Woensdag ben ik lekker naar de kapper geweest. Even nieuw kleurtje in mijn haar en al die grijze haren wegwerken (ja ik word nu echt grijs!) en een modelletje erin laten knippen, want het was nu nog een soort van veel te lange bob, wat al een jaar niet geknipt was. Kreeg wel het compliment dat ik mijn haar goed verzorg. Jeej! Happy me! Aan het eind van de middag ben ik met Maaike en haar hondjes een rondje gaan wandelen door de zoutpannen van Jan Thiel. Dit moest een uurtje zijn, maar werd uiteindelijk 1,5 uur want we waren iets te ver weggelopen. Daarna snel douchen en omkleden en weer richting Pietermaai gereden, want ik ging heerlijk tapas eten bij Komé.

Helaas geen foto’s gemaakt van het restaurant zelf, maar wel van het eten en dat was echt heerlijk. Jullie moeten dus nog even wachten op de review van Komé, maar ik zal wel alvast het heerlijke eten laten zien. De eindschade viel ook wel mee. We waren met z’n tweeën 134 gulden kwijt. Afgerond ongeveer 70 euro in totaal. 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Het weekend uiteindelijk afgesloten met een stranddag zondag. Doordat ik laat wakker was, heb ik maar gekozen voor mambo, maar anders was het westpunt geworden. Al met al heerlijk gelegen en nog genoten van alle sportiviteiten die er waren. Leuk potje beachvolleybal en taekwondo wedstrijd. 

 

 

Weer een fijne week gewenst! 

Liefs,

Jill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: