Lifestyle | Persoonlijk

Wat zit er in mijn tas?

8 maart 2017

Welke vrouw gaat nou niet de deur uit zonder tas? Een tas is bijna ondenkbaar in ons leven. Grote tassen, kleine tassen, leer of kunststof. Er is keuze zat. Maar naast dat wij tassen verzamelen, zijn wij ook goed in onze tas volproppen met spullen. In deze post ga ik jullie laten zien wat er in mijn tas zit: op een normale dag

Als eerst even iets over mijn tas. Deze komt van de Invito en is jaren geleden gekocht. Hij zit er een beetje beschadigd uit, maar ik vind het een heerlijke tas. Je slaat hem gemakkelijk over je schouder en doordat de banden wat breder zijn, doet het niet pijn als je tas wat aan de zwaardere kant is. Enig nadeel van deze tas is dat er geen rits o.i.d. is om de tas te sluiten. Hij staat dus altijd open.

Maar goed, genoeg over mijn tas. Nu gaan we naar mijn inhoud. 

 

IMG_1050

De inhoud van mijn tas op een normale dag

Ik ga van boven naar beneden!
Het zwart met wit gestipte tasje is mijn toilettas. Hier zitten al mijn dagelijkse beauty spullen en medicijnen in. Vervolgens heb ik mijn agenda altijd mee, ook al gebruik ik mijn telefoon ook als agenda. Ben een beetje van het dubbel plannen, zo weet ik zeker dat ik geen afspraak mis. Mijn mooie hema etui gaat ook overal mee naar toe. Geregeld heb ik al meegemaakt dat ik geen pen bij me had, dus nu zit ik wel goed 🙂 . Het paarse rondje is mijn tassenhanger. Hier op Curacao geloven ze dat wanneer je je tas op de grond zet, het geld wegloopt. Je zal hier op Curacao nooit een local met een tas op grond zien.. Het spuitbusje is mijn antimuggenspray. Dit is Buzz Aloe Insect Repellent met 80% Aloe Vera. Deze spray gebruik ik voornamelijk wanneer ik na een stranddagje nog bedenk om ergens heen te gaan (buiten), bijv. een hapje eten. 

Dan het bloemetjespakje, dit is een pakje voor zakdoekjes. Ik ben zelf altijd een knoeier als het gaat om eten, dus ik heb altijd zakdoekjes bij me. Dan mijn zwarte Ray-Bann zonnebril. Hier op Curacao schijnt altijd de zon en voor een keer geen zonnebril kan wel, maar elke dag zon op je ogen is best pittig. Vandaar mijn zonnebril in mijn tas. Wat ook niet kan missen is mijn portemonnee. Zoveel zit er niet in, want spaarpasjes zoals je in Nederland kent, kennen ze hier niet. Ideaal als je het mij vraagt. 

Als laatst de drie boekjes.

Het onderste boekje is mijn notitieboekje. Hier schrijf ik al mijn ideeën en inspiraties op voor mijn beide blogs. Het boekje daarboven is een adresboekje, maar deze gebruik ik als adres/onthoud boekje voor wachtwoorden etc. Misschien heel dom, maar zo heb ik wel snel alles bij de hand. En het bovenste boekje zegt al genoeg: Papiaments op reis. Ik kom nog vaak momenten tegen dat iemand geen Nederlands of Engels kent en dan is dit boekje erg handig. In dit boekje staan de standaardzinnetjes die je gebruikt als je op vakantie bent. 

 

Wat heb jij allemaal in je tas zitten?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: