Lifestyle

Wat wil jij lezen?

15 juni 2017

Aangezien de vakantie eraan komt en ik natuurlijk ook vakantie ga houden zal je hoogstwaarschijnlijk minder post vinden dan je gewend bent van mij. Toch wil ik in en na de vakantie wel lekker blijven schrijven. Ik kan natuurlijk schrijven over wat ik leuk vind, maar ik ben eigenlijk ook benieuwd naar wat jullie leuk vinden om te lezen.

 

Wat wil jij lezen op www.jillslife.nl?

Dit kan van alles zijn. Denk aan persoonlijke dingen, maar ook dingen over Curacao of juist hele andere onderwerpen. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie graag willen weten. Elke week haal ik minimaal 1 aspect uit de reacties. 

Laat dus een reactie achter met wat JIJ graag zou willen lezen. Meerdere dingen mogen altijd! En wie weet zie jij jouw idee binnenkort terug.

 

Liefs,

  1. Mmmm, dit vind ik best een lastige. Ik zou wel eens willen weten wat voor culturele feesten of feestdagen ze op Curaçao vieren. En wat dan de achtergrond daarvan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: