Curacao | Lifestyle | Tips

Waarom je wel naar Curacao moet gaan…

12 oktober 2017

Vorige week had ik geschreven over waarom je niet naar Curacao zou moeten gaan. Zoals ik al eerder heb geschreven, zou ik niet zo goed snappen waarom je niet naar dat mooie eiland zou willen gaan, maar er zijn mensen die Curacao helemaal niks vinden. Nu geef je jullie redenen waarom je wel naar Curacao zou moeten gaan.

1. Stranden

Als je zoekt op Google naar stranden op Curacao dan zie je foto’s waarop gephotoshopt lijkt. Ik kan je vertellen dat dit soms echt niet het geval is. Curacao heeft echt zulke mooie stranden! Je hebt stranden waar het zand ook echt wit is en het water ook echt mooi helder blauw. Nee, ik lieg echt niet! Ik heb eerder al een artikel geplaatst over een strand van Curacao: Cas Abou. En daar zie je hoe mooi een strand kan zijn. 

 

2. Weer

Op Curacao is het altijd rond de 30 graden, samen met de hele dag zon en een lekker windje, maakt het dat de temperatuur hier altijd lekker is. Houd jij ook zo van de warmte en de zon? Dan is Curacao zeker iets voor jou. 

 

3. Feestjes

Ja, Curacao is naast een vakantie-eiland ook een eiland waar gefeest wordt. Elke avond is er wel ergens een happy hour en in de weekenden is er altijd feest op het strand. Lekker je schoenen/slippers uit en met de voetjes in het zand. Luisteren naar en dansen op heerlijke muziek terwijl je de zon ziet verdwijnen in de zee. Heerlijk toch?

 

4. Nederland

Curacao en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hier wordt de Nederlandse taal normaliter gewoon gesproken, zie en leer je veel Nederlandse mensen kennen en zelfs Nederlands eten is hier te krijgen. Het is gewoon een stukje tropisch Nederland. 

 

5. Natuur

Als je van natuur houdt, zit je zeker goed op Curacao. De natuur op Curacao is zeer divers. Denk aan de onderwaterwereld, waar Curacao voornamelijk bekend om is. Maar er is nog meer, ook boven water. Zo is er het Christoffelpark (hier vertel ik later meer over), Shete Boka en grotten. Er is dus genoeg te zien en te doen, ook voor natuurliefhebbers.

 

En heb ik je overtuigd om naar Curacao te gaan?

Boek dan nu je ticket 😉 

Follow on Bloglovin
  1. Heerlijk! Staat zeker op mijn lijstje om naar toe te gaan. Lekker zon, zee stand lekker eten en samen met mijn gezin genieten. Aruba lijkt mij ook heel mooi maar is wel een stukje duurder dan Curacao.

    1. Ik vind Aruba echt veel meer voor de vakantiegangers die niet zoveel willen ondernemen, behalve drank en strand. Curaçao heeft veel meer t bieden vind ik. Naast zon, zee en strand hebben ze ook een enorm mooie natuur waar je van kan genieten en zijn er ook genoeg dingen die je kunt doen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: