Beauty | Lifestyle

Opgemaakte producten februari

26 februari 2017

Wat je koopt, gaat uiteindelijk ook op. Zo heb ik deze maand weer flink wat producten opgemaakt. Aangezien alles hier op Curacao duurder is dan in Nederland heb ik besloten om alles netjes op te maken en daarna pas wat nieuws te kopen. Hierdoor wordt mijn voorraadkastje kleiner (dit had ik namelijk meegenomen vanuit Nederland). Dit zijn mijn opgemaakte producten van de maand februari. 

John Frieda – Beach blonde masker

De naam is wel wat misleidend, want ondanks de naam ‘Beach blonde’ is het geschikt voor elke haarkleur. De achterliggende gedachte bij deze lijn is dat je elk moment van het jaar, waar je ook bent, een beach hair kan creëren. De hele lijn heeft een frisse oceaangeur verrijkt met munt en citrus. Ik vind de geur persoonlijk heerlijk, zeker voor hier op Curacao. De geur blijft ook lang hangen. 

Dit product heb ik gekregen van mijn vriendin en wat mij opviel was het formaat van dit potje. Het is namelijk in verhouding met andere maskers vrij klein. Dit masker heeft een verzorgend en herstellend effect. Verder is het masker stevig van structuur, maar verdeeld wel gemakkelijk over je haar. In het masker zit monoi-olie en zeewier. Dit herstelt vochtarm en beschadigd haar. Ideaal dus voor op Curacao en zeker goed voor na een dagje strand of zwembad, wanneer je haar stro-achtig aanvoelt.

Ik vind het masker persoonlijk iets te zwaar voor mijn haar. Daardoor breng ik het alleen aan op de haarpunten. Als ik mijn haar natuurlijk laat drogen dan gaat het heel erg als een gordijn hangen. Wanneer ik föhn dan zit er wel flink wat volume in. Het masker voedt wel goed en mijn haar voelt zachter aan en glanst meer. 

o.a. te koop bij:


Rituals – The Ritual of Sakura shower foam

Voorheen heette deze lijn Zensation. Dit is nog een oude verpakking van deze lijn. De geur en structuur is hetzelfde gebleven. Deze shower foam is gemaakt op basis van een gel-schuimtechnologie. De geur is organische Rijstmelk en Kersenbloesem. Het is een zoete geur die heerlijk blijft hangen. In Nederland is deze lijn het beste verkocht. Sakura is geïnspireerd op de Hanami-tradie, wat een jaarlijkse ceremonie bij de Japanners is om de schoonheid en bloei van de kersenbloesem te vieren. 

Wanneer je de shower foam op je hand spuit lijkt de structuur wat gel-achtig, maar na contact met water wordt het een heerlijke zachte foam. Verder vind ik de foam echt heerlijk smeren. Je hebt maar weinig nodig om je hele lichaam er mee te soppen. De geur blijft ook nog lang hangen als je onder de douche vandaan komt. Ik ben persoonlijk echt fan van deze lijn! Je zal deze lijn zeker vaker tegenkomen op mijn blog!

O.a. te koop bij:


Garnier – Intensive 7 Days bodylotion

Een zachte, gehydrateerde huid krijg je niet zomaar. Daarvoor moet je toch echt smeren en goed voor je huid zorgen. Hier op Curacao smeer ik zo vaak, want de zon, wind en strand/zee droogt mijn huid zoveel sneller uit. Na het douchen, voor het slapen gaan, het zijn routines die er bij mij inzitten. In Nederland heb ik deze fles gekocht.

Men kent 4 varianten:

  • de herstellende bodymilk (met sheaboter) voor de zeer droge huid
  • de verzorgende bodymilk (met mango-olie) voor de droge huid
  • de hydraterende bodylotion (met Aloe Vera) voor de normale huid
  • de smoothing bodymilk (met cacaoboter) voor de getinte huid

Het ingrediënt L-Bifidus (wat in yoghurt zit) hydrateert tot 7 dagen lang, althans dat zegt Garnier. Is dat echt zo? In mijn geval niet. De lotion is niet bedoeld om maar een keer in de week te smeren, om je huid volledig gehydrateerd te krijgen. Maar kom je ermee weg? Ja hoor, want de lotion is zeker hydraterend en die L-Bifidus zorgt dat dit geoptimaliseerd wordt. Na de eerste keer gebruiken, merk je al verschil en de kwaliteit van je huid gaat er zeker op vooruit. De lotion trekt zeer snel in dus je hoeft niet lang te wachten voor je je kan aankleden. Verder voelt het niet trekkerig of vettig op je huid. Je merkt praktisch niks dat je iets gesmeerd heb. 

Voor mij is dit toch wel een van mijn favorietste bodylotions. Inmiddels heb ik alweer een nieuwe fles gekocht hier. Deze keer een andere variant. Deze bodylotion is o.a. te koop bij:


Dove – Beauty Finish deodorant spray

Volgens Dove is deze deodorant anders dan andere deodorants. Dit komt doordat de deodorant verrijkt is met beautymineralen wat zorgt voor mooiere oksels. Verder heeft het een milde alcoholvrije formule met de combinatie van 1/4 deel hydraterende crème. 

Wat betreft mooiere oksels kan ik geen mening geven. Maar wat ik wel kan zeggen is dat hij de bescherming geeft die ze je beloven. Ik hoef nooit over de dag extra te spuiten. Verder prikt het niet onder je oksels en krijg je er wel zachtere huid van. Het voelt niet trekkerig of plakkerig aan, wat ik zeker een voordeel vind. De geur is heerlijk fris en zoet, maar niet te zoet. Je blijft hem de hele dag door ruiken. Dit is toch wel een van de deodorants die ik in mijn kastje houd. 

O.a. te koop bij:


See by Chloé – eau de parfum

Deze geur ruikt naar mijn idee warm, maar ook zoet tegelijk. Het is niet een zeer zoete geur, waardoor het ook een ideale geur is voor warm weer. Eigenlijk een geur die geschikt is voor iedere gelegenheid in elk seizoen van het jaar. Doordat de geur eau de parfum is, heb je maar weinig nodig om hem voldoende te ruiken.

Topnoten: bergamot
Hartnoten: frisse en zoete appelbloesem en jasmijn
Basisnoten: sandelhout en vanille

Het flesje van deze geur is simpel, maar heeft wel uitstraling. De naam van de geur staat alleen op de dop. De fles heeft ribbels, waardoor het lijkt of je door een transparant gordijn kijkt. De vloeistof heeft een gelige toon, niet extreem. 

Ik heb deze geur gekregen voor mijn verjaardag en het is zeker een van mijn favoriete geuren. Deze komt zeker weer op mijn wishlist te staan. 

 

O.a. te koop bij:


Gebruik jij een van deze producten?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: