Curacao | Lifestyle | Restaurant

Mijn Broodje

30 april 2017

De lunch vergeet ik echt zo vaak. Ik neem ook nooit eten mee naar het werk, omdat ik gewoonweg geen honger heb. Op werkdagen begin ik pas tegen 13.00/14.00 te eten. Ja, ik weet het. Het is enorm slecht en ik probeer het echt. Nu rijd ik al regelmatig langs een broodjeszaak heen als ik van werk naar huis ga. En laatste bedacht ik me om maar eens naar binnen te gaan en te kijken wat ze hebben. De broodjeszaak heet: Mijn broodje.

 

Mijn broodje

Dit is een broodjeszaak waar je vers belegde broodjes kan halen. Alles is er op en top vers en er is zoveel keuze. Van een eenvoudig broodje pasta, een broodje salami spinata Romana tot eigen gemaakte Surinaamse kip kerrie. Niks is te gek voor ze. 


’s Ochtends en ’s middags is het enorm druk en dat geeft maar weer aan hoe goed en lekker hun broodjes zijn. Je kan er heerlijk zitten, zowel binnen als buiten en het ziet er allemaal netjes en verzorgd uit. 


De sfeer binnen is gemoedelijk, enthousiast en vriendelijk. Ze zullen je, als je vaker komt, snel herkennen als iemand die veel langs komt. Ze hebben oog voor de wensen van de klant. Lust je geen pesto, maar er is toch pesto op je broodje gekomen, dan wordt er gewoon een nieuwe gemaakt voor je. Iets wat op het bord staat is niet perse iets wat je moet kopen, als je een mix wilt kan dat ook of als je iets extra’s wilt, is dat geen probleem. 
Het personeel is erg vriendelijk en klantgericht. Met een oog op een kwalitatief goed broodje zullen ze het andere oog op jou als klant richten. Lekker even praatje maken is iets wat normaal is daar. Ze werken er snel maar zorgvuldig en zorgen dat je als klant tevreden de deur uitloopt. De broodjes zijn echt heerlijk, welke je ook neemt. Het brood zelf is vers. Het is niet te vergelijken met AH afbakbroodje wat je koopt. In vergelijking daarmee kan je met die van de AH elkaar een gat in je hoofd gooien. Ik ben echt super tevreden met deze zaak, want een goed en vers broodje zal je moeilijk vinden op het eiland.

Waar te vinden?

Mijn broodje is te vinden op de Caracasbaaiweg 268 en is maandag t/m vrijdag geopend van 06.00 – 16.00 en op zaterdag van 07.00 – 16.00. 

 

 

Follow on Bloglovin
    1. Dat heb ik ook: de hele dag door eten. Maar wel pas vanaf 12.00. Fruit, groente, brood, maar ook de foute snacks! Alles kan bij mij naar binnen. Helaas beetje op het gewicht letten dus met mate..

  1. Dat ziet er goed uit! Helaas moet je er vanuit Nederland een stukje voor reizen ;-). Curaรงao staat zeker op mijn wensenlijstje…dus ik parkeer hem even!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: