Curacao | Lifestyle | Strand

Lekker chillen bij Chill

25 mei 2017

Zoals jullie weten houd ik enorm van stranden. Elk weekend ben ik wel ergens te vinden. Bij voorkeur ergens in Westpunt, maar Mambo Boulevard is ook wel een optie. Liever niet, maar ik heb soms geen zin om een uur te rijden. Op Mambo lig ik dan ook niet op de echt drukke plekken, zoals Cabana of Wet & Wild. Ik ga vaak gewoon lekker chillen bij Chill (Beach Bar & Grill)  ;). 

 

Chill Beach Bar & Grill

Deze beach bar en strand vind je op het Lions Dive & Beach Resort. Het ligt naast Hemmingway en Mambo Boulevard. Vanaf de parkeerplaats aan de linkerkant loop je er bijna tegen aan. Op deze mooie locatie kan je naast cocktails, ook genieten van het strand en kan je heerlijk eten vanaf 12.00 ’s middags. Geregeld haal ik daar de Chill Burger. Helaas nog geen foto, maar die komt; samen met het menu. Verder kan je er heerlijke vis- en vleesspiezen bestellen met een broodje en salade. Verder kent Chill ook Happy Hours:

  • Vrijdag van 17.00 – 18.00 uur
  • Zondag van 17.00 – 18.00 uur
Aan de linkerkant ligt Chill Beach Bar & Grill
Lions Dive & Beach Resort

 

Het strand

Je kan hier echt super lekker aan het strand liggen. Je ligt op houten bedjes met een enorm lekker kussen erop. Tip: Neem de bredere bedjes, die zijn het nieuwst en liggen het lekkerst. Als je een beetje op tijd er bent lig je met je neus vooraan. 2 meter lopen (en dat is nog veel) en je staat in de zee. Aan het eind van de dag lig je er zelfs in πŸ˜‰ . Kom je wat later op de dag, dan lig je wat verder naar achteren, maar ook dat is geen ramp. Wel zijn er veel families die hier komen. Dus mocht je een kindvrij strand willen, dan is Chill niet de aangewezen plek voor je. Over het algemeen heb je er minder last van als je richting Hemmingway loopt. De entree kost 6 gulden en je bedje kost 5 gulden. Je hebt dan de hele dag toegang tot het strand. Tussendoor even Mambo Boulevard oplopen is geen probleem. Zelfs je spullen zou je er kunnen laten liggen (dierbare spullen wel meenemen!). Er loopt Security rond die altijd een oogje in het zeil houdt. 

Het strand is een echt zandstrand, zonder gekke stenen of koraal. Je kan hier dus gerust zonder slippers of waterschoentjes het water in lopen. Ik zie geregeld mensen snorkelen hier (met name langs de stenen rand). Geen idee of het mooi is en of het de moeite waard is. Ik ga naar Chill om te zonnen en te chillen, niet om me zelf uit de naad te werken om vissen te zien πŸ˜‰ . Verder vind ik de sfeer hier echt fijn. Lekker rustig, geen harde muziek of krijsende kinderen die langs je bedje voetballen. Het barpersoneel is vriendelijk en helpt snel. Mambo is dan wel not done voor mij, maar voor Chill maak ik een uitzondering!

 

 

Ben jij ook klaar om te Chillen bij Chill?

    1. Ja, heel erg! Al wordt het op den duur wel gewoon en ga je toch op zoek naar een vakantie. Gelukkig hoef ik daar niet ver voor te reizen. Genoeg eilanden in de omgeving ?

  1. Ohhh wat een heerlijk plekkie! Ik was laatst op Ibiza en daar moest ik €25 betalen voor een bedje hahaha. Dan is jouw bedje toch heel wat goedkoper!

  2. Wat ziet het er prachtig uit! Kan mij dan ook niet voorstellen dat dit in Nederland is! Oow wat zou ik graag naar een warm land willen verhuizen πŸ˜€ volgens mij ben je dan sowieso al vrolijker in je leven hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: