Curacao | Kinderen | Lifestyle

Farida’s tuintje

16 juli 2017

Landbouw en veelteelt op Curacao zie je steeds minder helaas. Door gebrek aan bescherming vanuit de overheid wordt deze sector steeds kleiner. Al deze gebieden worden door de overheid gebruikt om huizen te bouwen. Erg jammer natuurlijk, want het agrarische beeld wordt steeds minder, waardoor men minder in aanraking komt met natuur en dier. Gelukkig is daar Farida’s tuintje. Bij Farida’s tuintje komt het agrarische beeld weer terug op een leuke, leerzame en speelse manier. Erg leuk om naar toe te gaan met kinderen. 

Farida’s tuintje

Farida’s tuintje is een kleine familieboerderij op de Bramendiweg in Vredenberg. Landbouw en veeteelt heeft daar altijd in de familie gezeten en heeft men weten te behouden. De omgeving van Farida’s tuintje is kleurrijk, zowel qua kleur, maar ook qua boerderijdieren. Paarden, koeien, ezels, schapen, kippen ,eenden, zwanen, pauwen en varkens. Niks is er te gek. Naast de boerderijdieren kent Farida’s tuintje ook een leuke speelplek, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen in de schaduw.

Bij Farida’s tuintje is er dus een mix van spelen en leren. Naast de speelplek kunnen de kinderen ook echt naar de dieren toe, natuurlijk wel onder begeleiding. Ze krijgen hier leuke informatie over de dieren die er zijn, wat ze er mee doen en de kinderen mogen ze aaien en eten geven. Erg leuke manier om in contact te komen met dieren die je hier niet vaak zult zien. Farida’s tuintje is ook perfect voor kinderfeestjes, schoolreisjes of voor familiebijeenkomsten. Het is een rustige plek, waar je kan genieten van het boerenleven, zonder echt het gevoel ze hebben. 

Echt super leuk voor kinderen en door al het schaduw echt perfect om er een dag te vertoeven. Farida’s Tuintje heeft een facebookpagina, waar je contact met haar kan opnemen of mail naar: info@faridastuintje.com

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: