Curacao | Tips

De eventguide van Curacao: PasaBon

24 maart 2017

Naast dat Curacao een heerlijk eiland is om lekker te relaxen en te genieten van het mooie weer, de mooie natuur en de heerlijke sfeer bestaat er ook nog een andere kant. Namelijk: feesten, gezelligheid, drinken en lekker eten. Maar hoe kom je er nu achter waar je moet zijn voor een leuke event? De PasaBon!

Op Curacao blijf je eigenlijk het beste op de hoogte via Facebook. Alle bedrijven, restaurants en toeristische plekken kennen een eigen Facebookpagina. Als je altijd op een plek komt, is het natuurlijk makkelijker om de dingen bij te houden. Maar wat als je wilt genieten van verschillende feestjes op verschillende plekken? Je gaat niet elke dag tientallen Facebookpagina’s bezoeken. Curacao Media heeft daar nu iets op gevonden: de PasaBon.

 

PasaBon

Wat is de PasaBon eigenlijk? De PasaBon is een eventguide, welke alle events op Curacao bijhoudt. Je kunt het zo gek niet bedenken. Van happy hours tot live muziek en van activiteiten om te doen tot lekker eten. De PasaBon is niet alleen gericht op de toeristen, maar ook op de lokale bevolking. Ik ben echt blij met de PasaBon, want zo mis ik geen enkel feestje. 

De PasaBon kent 3 verschillende vormen:

Die laatste komt elke woensdag uit en overal op het eiland gratis te krijgen. Het is altijd up-to-date en er staan leuke dingen in. Men kent verschillende koppen en zelfs een stuk Curacao To Go. Super handig dus voor iedereen op Curacao. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: