Curacao | Lifestyle | Restaurant | Review

#1 Diner with a view: Boca 19

11 mei 2017

Wat wil je nog meer dan lekker uit eten gaan met een geweldig uitzicht over het zee. En dat na een heerlijk dagje aan het strand op Santa Barbara, na een potje golven bij de Old Quarry of gewoon omdat je er aan toe bent. Op Santa Barbara plantage in de buurt van het Santa Barbara Resort ligt een geweldig restaurant waar je echt heerlijk kan eten en genieten. Ze noemen het ook wel de juweel van Santa Barbara Resort, oftewel Boca 19. 

Boca 19

De naam Boca 19 heeft voor een deels de te maken met de 19e hole. Bij de Old Quarry kan je 18 holes lopen, waarna je uitkomt bij Boca 19. Verder betekent boca inham, wat inhoudt dat het aan het water ligt. Boca 19 ligt op een, naar mijn idee, perfecte locatie om heerlijk te genieten van het uitzicht EN het eten. Happy hours, tapas, BBQ, a la carte menu, live music en gezelligheid zijn dingen wat Boca 19 kenmerkt. Je kunt er komen via land en via zee. 

 

Menu

Boca 19 heeft een internationale keuken met verschillende gerechten op de kaart. Van een makkelijke burger tot een verse tuna steak; er is keuze zat. Hieronder vind je snel het menu van Boca 19. 

 

Mijn mening

De prijzen zijn over het algemeen betaalbaar en als je het vergelijkt met wat je krijgt vind ik het zelfs goedkoop. Ik vind het echt heerlijk eten. De laatste keer had ik een Catch of the Day genomen. Dit was een Dradu filet. Deze vond ik vergeleken met wat ik eerder kreeg minder, maar zeker niet vies. Mijn vriend had de Tuna steak. Nu ben ik zelf niet van de tonijn, maar deze vond ik echt super lekker. Het is dus maar net waar je smaakpupillen naar staan.

Naast dineren kan je bij Boca 19 ook lunchen. Reserveren is niet verplicht, maar over het algemeen wel aan te raden. Ook met kinderen of grote groepen kan je terecht bij Boca 19. Laatst zag ik zelfs mensen met honden. Nu weet ik niet zo goed wat ik daar van moet vinden, maar goed. Het heeft wel wat. De sfeer vind ik ook super gezellig. Je zit niet gelijk opgesloten en op elkaar, waardoor je voldoende privacy hebt. De muziek is heerlijk bij het eten, maar soms iets te hard. Dit kan natuurlijk te maken hebben met de tijd waarop je er bent, maar over het algemeen is het prima. 

Het personeel vind ik vriendelijk en behulpzaam. Ze komen niet irritant veel langs, maar wel voldoende om je top te bedienen. De tijd van serveren vind ik ook reuze meevallen. De laatste keer hadden mijn vriend en ik binnen 20 minuten ons eten op tafel staan en het was echt goed. Je hoeft dus niet lang te wachten, waardoor je, als je dit wilt, ook weer snel weg kan. Maar wil je langer blijven dan is dit ook geen probleem. Ik vind de eigenaar een vrolijke man die erg betrokken is bij zijn klanten. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het restaurant. Het enige nadeel is dat je nog behoorlijk lang door de plantage heen moet rijden voor je er bent, maar dat zou je niet moeten weerhouden om te gaan.

 

Waar te vinden?

Boca 19 is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 uur. Je vindt Boca 19 dus op de Santa Barbara Plantage, vlakbij Santa Barbara Resort. Je komt er door de rotonde bij Kaminda Girigoria A. Curie richting Fuik af te slaan naar rechts. 

Heb jij al eens gegeten bij Boca 19 of zou je dat willen?

Follow on Bloglovin
  1. Zeker een moooi uitzicht! Kon dat maar elke dag he? Ik snap nou niet helemaal of het in Nederland is of niet hahaha. Maar het ziet er zeker leuk uit om heen te gaan 😀

    1. Als ik het mag zeggen, dan zou ik gaan. Maar dan niet voor een weekje. Lekker 2/3 weken. In een weekje zie je niks en kan je niet veel doen of beleven..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: