Over mij

Hallo allemaal en welkom op Jill’s life.

 

Ik zal mij eerst even voorstellen

Mijn naam is Jill en ben 27 zomers jong. Ik ben een afgestudeerde PABO-er en nu dus beginnende leerkracht. Sinds augustus 2016 woon ik op Curacao en dit bevalt mij prima. Hier op Curacao werk ik, geniet ik en leef ik een heerlijk leven. Naast het werken en genieten houd ik ook van schrijven. Ik ben begonnen met een persoonlijke blog om mijn vrienden en familie op de hoogte te houden van mijn leven aan de andere kant van de wereld. Hierdoor heb ik mijn liefde voor het schrijven nog meer vergroot en vandaar deze site.

Wie of wat is Jill’s life?

Op Jill’s life schrijf ik alles wat te maken heeft met het eiland en dus over Curacao, maar ook een stukje lifestyle. Mijn doel is om jullie te informeren over Curacao en jullie mooie dingen te laten zien die Curacao te bieden heeft, zowel op het gebied als natuur, eten, beauty maar ook bezienswaardigheden. Er is in ieder geval voor iedereen wat wils. Ik blog sinds februari 2017 op deze site en wil uiteindelijk een hulpmiddel zijn voor iedereen die naar Curacao komt, zowel wonen als vakantie. 

Ongeveer 3 keer per week plaats ik iets op deze site. Op maandag vind je altijd mijn weekoverzicht waar ik mijn leven in een week beschrijf. Dit kan over van alles gaan: van dingen die ik gedaan heb tot dingen waar ik mee zit. Op woensdag vind je altijd een informatie artikel over Curacao. Dit kan zijn bezienswaardigheden, tips, reviews en leuke lijstjes. Op zondag vind je een post wat over van alles kan gaan, zowel bezienswaardigheden als persoonlijke dingen tot zelfs reviews van producten of boeken. 

 

Social Media

Ik ben natuurlijk ook actief op social media. Ik ben te vinden op Twitter, Facebook en Bloglovin. Momenteel ook bezig met een Instagram en Pinterest account. Die komen zo spoedig mogelijk.

Voor nu even mijn lievelingskiekje van Curacao op dit moment. 

 

Veel leesplezier!

Veel liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *