Lifestyle | Persoonlijk

5 dingen waar ik niet zonder kan

19 maart 2017

Iedereen heeft van die dingen waar we continue aan denken als we het huis verlaten of andere dingen gaan doen. Of ik het verslaafd kan noemen weet ik niet, maar ik weet wel dat ik ook dingen heb waar ik echt niet zonder kan. Ik rijd liever terug om het op te halen of ik reis de hele wereld over om het te zien. Ben je benieuwd naar mijn 5 dingen waar ik niet zonder kan? Lees dan lekker mee πŸ™‚

 

1. Mijn geliefde Iphone

Ja, erg hΓ© dat mijn Iphone op nummer 1 staat in dit lijstje. Ik heb mijn mobiel continue bij me, waar ik ook ben of waar ik ook ga. Heb ik hem niet bij me, dan raak ik lichtelijk in paniek en bedenk dat ik hem kwijt ben. Hoezo verslaafd πŸ˜‰ ? Uiteindelijk vind ik hem altijd terug op een kastje of in mijn tas. Ik heb mijn Iphone ook vaak in mijn kontzak, maar dit ben ik mezelf aan het afleren, waardoor ik vaker mijn mobiel kwijt raakt, en als dat gebeurt …. 

 

2. Mijn vriend

Ik vind het altijd gek als mijn vriend er niet is, doordat hij bijvoorbeeld terug moet naar Nederland. Slapeloze nachten heb ik dan. Mijn vriend is ook mijn steun en toeverlaat.. Als ik het niet zie zitten, dan haalt hij me er weer uit met zijn peptalkjes. Mijn vriend weet altijd van alles het positieve te zien. Zijn humor zorgt ervoor dat ik niet meer chagrijnig ben en hij weet/ziet meteen wanneer er iets is met mij. Soms denk ik wel eens dat mijn vriend mij beter kent dan ikzelf. 

 

3. Apple watch

In mijn o, zo drukke leven (niet echt eigenlijk πŸ˜‰ ) wil ik altijd op de hoogte zijn van de tijd. Na de koop van mijn Apple Watch heb ik al mijn andere horloges verkocht, want ik draag toch alleen maar mijn Apple Watch. Door de verschillende klokken, wijzers en widgets kan ik hem zo personaliseren naar mijn dag/kleding of mood. Nu heb ik lekker eenvoudig, de datum, tijd, agenda, batterij, activiteiten en het weer op mijn klokje staan, maar soms ga ik voor minimalistisch door alleen groot de tijd te laten weergeven. Mijn Apple Watch is eigenlijk het verlengde van mijn telefoon, laptop en Ipad. 

4. Mijn ringen

Ik heb best kleine handen en vingers en zonder ringen wordt dat helemaal erg. Zonder ringen voel ik mezelf kaal en ook hier rijd ik het liefst naar huis om ze op te halen. Ik heb een simpele ring met zirkonia en een MelanO ring, waarbij ik de steentjes kan veranderen. Echt ideaal, want op deze manier kan ik het matchen :D.

 

5. Mijn bed

Ik ben echt verliefd op mijn bed. Ik vind het heerlijk om er in te slapen, liggen, filmpje kijken of boek lezen. Moeten er niet aan denken dat ik op een bank moet slapen ofzo. Ook een hangmat of strandbed is geen succes. Mijn bed is ook een van mijn favoriete plekken als ik rust wil. Op dit moment schrijf ik dit artikel in bed, terwijl het 17.30 is. 

 

Wat zijn voor jou de 5 dingen waar je niet zonder kan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: