Lifestyle | Persoonlijk

De 25 levensvragen tag

27 juli 2017

Deze keer weer een tag. Ik heb hem gelezen op de blog van Monica en dacht neem hem over om hem zelf in te vullen. Levensvragen zijn handig om sturing te geven aan je leven. Diepgaande levensvragen kunnen je zelfs bang maken of boos, maar over het algemeen heeft het veel waarde in hoe jij je leven leeft. Nu zijn deze vragen niet diepgaand, maar geven wel een leuk kijkje in het leven van een ander. Ben jij benieuwd naar de 25 antwoorden die ik geef? Lees dan snel mee πŸ˜‰ 

De 25 levensvragen

 

1. Hoe ziet de home screen van je telefoon eruit?
Ik geef eigenlijk niet zoveel om een homescreen van een telefoon. Ik heb dan ook lekker een basic achtergrondje gekozen van Apple zelf. 

 

2. Je gaat naar een kroegje/cafΓ©; wat bestel je?

Ik bestel meestal een Sprite/7-up. Maar soms heb ik ook enorm zin in een Awa di Lamunchi.

 

3. Welk woord gebruik je echt tΓ© vaak?

Ik zeg vaak β€œehm” en “laat maar zeggen”. Super irritant als je er zelf ook op gaat letten, maar over het algemeen hoor ik het niet eens en wijst mijn vriend me erop. 

 

4. Wat is je favoriete film of serie?

Ik denk op dit moment Game Of Thrones. Maar ik vind zoveel andere films en series ook leuk. Man On Fire, Gladiator, Hachi en The Notebook zijn ook wel favoriete films. Series is weer een ander verhaal, maar Vampire Diaries, Blindspot, Reign, The 100 en Once upon a time vond ik erg leuk om te zien. Ik ben wel echt een film en serie persoon. 

 

5. Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Ik durf het bijna niet te zeggen maar als ik op tijd ben vind ik The Bold and the Beautiful nog steeds leuk om naar te kijken. Hier op Curacao moet ik daar echt voor gaan streamen, maar in Nederland was het vaak met bordje op schoot. Tja, expeditie Robinson, maar of ik dat een guilty pleasure kan noemen weet ik niet.

 

6. Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Spice Girls – Wannabe. Die was net op de radio. Hier op Curacao draaien ze veel oude liedjes. Spice Girls, Backstreet Boys, Destiny’s Child etc hoor je geregeld hier. Oh er komt net een nieuw liedje op: Nicky Jam – El Amante. Ook super lekker liedje!

 

7. Naar wie was je laatste appje?

Naar een vriendin – Dat de hondjes zich keurig hebben gedragen toen ik ze moest verzorgen. 

 

8. Wat was je eerste e-mailadres?

oef, iets met jill en love volgens mij, maar die is al jaren verwijderd.

 

9. Waar kun je je enorm aan ergeren?

Ehm, ik kan echt niet tegen mensen die een appel eten. Ik krijg dan echt neigingen om die appel uit hun handen te rukken en weg te gooien. Iets van Misofonie ofzo? Oja, en toeristen hier op het eiland die Papiamentu tegen elkaar PROBEREN te spreken, maar er niks van klopt. Wat proberen ze te bewijzen? Praat lekker Nederlands tegen elkaar. En ze kunnen ook zo lekker zeuren over dat het allemaal maar langzaam gaat. Halloooo, je zit op Curacao.. Chill!

 

 

10. Wat is je meest awkward moment ooit?

Hier op Curacao was dat denk ik toch wel dat moment dat je in je jurkje op de boulevard loopt en dan de wind eronder komt. Gelukkig had ik mooi ondergoed aan πŸ˜‰ . 

 

11. Wat is je favoriete dag van het jaar?

Oudejaarsavond. Al die gezelligheid en leuke feestjes hier op het eiland! Of toch kerst, met al die mooie lichtjes in de stad? Lastig.. Laat ik het zo zeggen: de feestdagen aan het eind van het jaar..

 

12. Wat is je favoriete emoji?

Het aapje met de handen voor de ogen. 

 

13. Katten of honden?

Zekerste weten honden! Ik vind katten maar een beetje eng. Ik heb thuis 2 hele lieve waakhonden!

 

14. Willemstad of Amsterdam?

Amsterdam. Willemstad heeft niet zoveel te bieden op het gebied van shoppen en gezelligheid. Amsterdam kent dan nog net meer die charmes. Lekker op een terrasje zitten na een paar uurtjes shoppen. Al moet ik zeggen dat je in Willemstad ook wel lekker kan terrassen, maar Amsterdam heeft het pluspuntje wat betreft shoppen.

 

15. Koffie of thee?

Een Frappucino White Chocolat Mocha van de Starbucks! Ik drink hier echt niks warm, want ik krijg het er altijd alleen maar warmer van. 

 

16. Serie of film?

Ik ga voor een serie. Veel meer kijkplezier en er zit een langdurig verhaal in. Het blijft altijd spannend, terwijl een film na 1,5 uur wel afgelopen is. 

 

17. Engeland of Amerika?

Amerika! Ik wil nog graag rondtoeren door Amerika. Lekker campertje huren en gaan met die banaan! 

 

18. Vlees of vis?

Moeilijke keuze. Ik denk dat ik dan toch kies voor vis. Laatst een overheerlijke tuna gegeten bij Boca 19!

 

19. Drank of drugs?

Met alle happy hours hier ga ik voor drank. Natuurlijk wel met mate!

 

20. Spice Girls of Backstreet Boys?

Spice Girls! En wat grappig is, al die artiesten van vroeger worden hier veel op de radio gedraaid!

 

21. Bert of Ernie?

Als ik dan moet kiezen, dan kies ik voor Ernie.

 

22. Buurman of Buurman?

Wie? Ik heb echt geen idee…

 

23. Meest random feitje over jezelf?

Ik heb erger mij enorm aan het geluid van mensen die een appel eten!

 

24. Wat is je favoriete snoep?

Ik hou van drop! En dan het liefst die Jubes van Venco!

 

25. Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

Dat ik soms dingen moet los laten. Het kost je vaak alleen maar zorgen en onrust.. 

 1. Oh wat een heerlijk leuke tag! Ik ga hem volgende maand invullen (eens per maand vul ik een tag in?) leuk om je zo beter te leren kenen. Ik kan niet tegen als mensen met gesmak eten/ eten kauwen op luidruchtige manier.. oh zo irritant?
  Sylvia heeft onlangs geplaatst…Wishlist – SieradenMy Profile

  1. Dankjewel! Ik ben benieuwd naar je antwoorden!

   Ja, die vieze eet geluiden zijn ook vervelend.?
   En wat dacht je van die slurp geluiden. Blegh…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: