Curacao | Lifestyle | Winkels

#2 Nederlandse winkels op Curacao: Pearle Vision

4 mei 2017

Ik weet nog goed het moment dat we besloten hadden om te emigreren. Je denkt op dat moment dat je aan alles gedacht hebt. Je neemt mooi een jaar pakket aan medicatie mee en in mijn geval had ik voor 1 jaar lenzen besteld. Dit met de gedachte: “tegen die tijd kom ik wel weer een keer terug naar Nederland”. Niet er bij nadenkende dat er hier op Curacao ook mogelijkheden zijn om lenzen te kopen. Zo kwam ik na wat rondrijden de Pearl Vision tegen die gelukkig mijn wensen kon laten uitkomen.

Pearle Vision Curacao

Deze winkel opende in april 2000 haar deuren op Curacao. De winkel is 185 m2 groot en ligt op een centrale locatie. De winkel is een fullservice winkel, oftewel alles wat een opticien zou moeten doen, doen ze daar. Oogmetingen, nieuwe bril uitzoeken of reparatie aan de bril kan gedaan worden daar. Dit alles door gediplomeerde opticiens. 

Dit vind ik een heerlijke winkel/opticien. Ik heb stad en land afgereisd op zoek naar mijn soort lenzen en in mijn maat. Deze lenzen kon men niet bestellen, omdat ik een afwijkende maat nodig had. Bij Pearle was het geen probleem. Elk merk, in elke sterkte, met elke maat kon besteld worden of zelfs gepast worden. De oogmeting is nauwkeurig (hier kwam hetzelfde uit als in Nederland) en je wordt prima te woord gestaan. Wat mij een enorm gerust gevoel gaf, was dat ze wisten waar ze het over hadden. Ze zijn niet de beroerdste om meer werk voor je te doen en bewijzen het graag als je het niet geloofd. De mensen die er werken zijn vriendelijk en nemen de tijd. Laten je dingen proberen, maar geven je ook de tijd om voor jezelf even te kijken. Oftewel een perfecte balans tussen hulp en vrijheid. 

 

Algemene informatie

De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.30. De Pearle Vision zit naast de DA Drogist in Saliña. 

Adres gegevens:
Kaya C. Winkel Gaz #7
Salina Galleries, Curaçao
Tel:  +(599-9) 465-2155 
Fax: +(599-9) 465-2144
E-mail: Pearle-cur@super-retail.com

 

 

 

 

 


Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: