Curacao | Lifestyle | Winkels

#1 Nederlandse winkels op Curacao: DA Drogist

23 april 2017

Een ander land betekent vaak ook andere winkels. Nu is Curacao wel onderdeel van Nederland, maar toch zijn de winkels hier anders dan in Nederland. Geen Action, Hema of Bijenkorf is hier te vinden. Gelukkig zijn er wel een paar bekende winkels die de stap hebben durven te zetten om naar Curacao te komen. Zo ook de DA Drogist!

DA Drogist Curacao

In november 1999 opende de eerste DA Drogisterij in het buitenland. En dan ook nog een op Curacao! De DA drogisterij is te vinden in Saliña Galleries. De winkel is 350 m2 groot en ligt op een centrale locatie. Dit is de normale winkel zoals we hem in Nederland ook kennen. Met alle producten die je gewend bent bij de DA Drogist. Natuurlijk hebben ze hier en daar extra dingetjes, of juist iets niet, maar dat maakt deze winkel zeker niet minder waard. Naast de standaard producten kennen ze ook een stukje Rituals, superfood en lokale producten, zoals Curaloe, muggenspul en prulletjes. Het enige wat ze niet verkopen zijn medicijnen. Deze moet je echt bij een botica halen. 

Ik vind het persoonlijk echt een super fijne winkel. Alles wat ik in Nederland kocht, kan ik hier ook kopen. De winkel ziet er echt netjes uit en de mensen die er werken nemen echt de tijd voor je. Ze rennen je niet achter je broek aan, maar als je een vraag hebt, zullen ze die tot in de puntjes beantwoorden. Ik heb tot nu toe nog niet meegemaakt dat ze lege schappen hadden, dus je slaagt eigenlijk altijd wel. En ook dat vind ik weer zo mooi. 

Verder kent men ook nog een DA Drogisterij winkel in Zuikertuintje. In juli 2007 is deze winkel geopend in een overdekte, met airco koelende shoppingmall. De winkel is klein met maar slechts 52 m2. Hier vind je maar een beperkt aantal producten. Je vindt hier voornamelijk de favoriete producten die verkocht worden. 

 

Algemene informatie

De openingstijden van de DA Drogist Curacao in Saliña zijn van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 18.30 uur. Tijdens de pauzes zijn ze niet dicht, wat ook super fijn is. Zeker wanneer je in je eigen pauze even snel wat moet halen. De DA Drogist zit op twee plekken. De normale winkel in Saliña Galleries en een snelwinkel (met meest verkochte producten) in Zuikertuintje. De openingstijden van DA Drogist Curacao in Zuikertuintje zijn van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 20.00 en op elke eerste zondag van de maand van 10.00 tot 16.00.

DA Drogist Curacao te Saliña

 

 

Adres gegevens Saliña:
Kaya C. Winkel Gaz #7
Saliña Galleries, Curaçao
Tel: +(599-9) 465-2444
Fax: +(599-9) 465-2433
E-mail: da-cur@super-retail.com

 

 

 

DA Drogist Curacao te Zuikertuintje

 

Adres gegevens Zuikertuintje:
DA Store
Zuikertuin Shopping Mall, Curaçao
Tel: +(599-9) 738-8398 

 

 

 

 

 

 

 


Follow on Bloglovin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: